over

OSCity is opgericht in 2013 door Mark van der Net - architect, stedenbouwkundige en programmeur - en staat sindsdien aan het front van het groeiende kennisgebied van 'Smart Urbanism'.

In de loop van de jaren is een grootschalig technisch ecosysteem opgebouwd, dat met geografische databases, een aggregatiesysteem en uiteenlopende analyse- en visualisatiegereedschappen binnen projecten snel resultaten boekt en innovaties realiseert.

Met open source als inspiratie maakt OSCity stedelijke kennis zoveel mogelijk transparant en nodigt anderen uit om mee te denken en te doen. Het is zo in wisselende verbanden op zoek naar de ruimtelijke planning van de toekomst.

Mark is ook mede-oprichter van The Hermit Houses dat experimenteert met nieuwe productiewijzen in de bouw.

Contact

Klokgebouw 226
5617 AB Eindhoven
T: 06 107 12489
E: info@oscity.eu

werken bij OSCity

In verband met een groeiend opdrachtenportfolio is OSCity op zoek naar getalenteerde personen die kennis van informatica kunnen combineren met een passie voor steden, onderzoek en ontwerp. Durf jij te pionieren en heb je de skills om dromen rondom big data, machine learning en smart cities realiteit te maken, neem dan contact op! Voor starters in gerelateerde velden zijn er ook enkele gratis werkplekken beschikbaar op ons kantoor in Eindhoven.

Partners (selectie)

OSCity werkt samen met- of voor diverse overheidspartijen, bedrijven, platforms en onderzoeksinstituten met een nadruk op gemeenschappelijke doelen, engagement en transparantie.

Media en evenementen(selectie)

Veel van het werk van OSCity is publiek en nodigt een breed publiek uit te participeren en te reflecteren op de sociale baten en gevaren van technologie en stedelijke processen.